Om os

Din lokale optiker i Frederikssund

Velkommen til OPTIKEREN i Frederikssund

I vores brillebutik møder du vores optiker Karsten, Anette og Henriette. Vi er alle tre autoriserede optometrister. Karsten og Anette har boet i Frederikssund i mange år, hvor vi har arbejdet med optik i hhv. 28 og 20 år. Henriette bor i Hvidovre og har arbejdet som optiker i 28 år.

Design og mode

Med vores mange års erfaring i branchen giver vi meget gerne vejledning, i hvilke brillestel der er moderne og passer til din stil. Vi har naturligvis et stort udvalg af de mest moderne brillemærker samt de bedste brilleglas fra bl.a. Rodenstock.

Med moderne udmålingssystemer, som DNeye scanner og Impressionist udmåler fra Rodenstock, kan vi lave præcise synsprøver- og analyser. Det er første skridt på vejen til at finde den brille eller linse, der matcher dine behov.

Vi sliber og monterer selv brilleglassene i butikken, hvilket sikrer os, at resultatet bliver præcis som ønsket.

Eksperter i kontaktlinser

Vi udmåler og tilpasser alle typer kontaktlinser i butikken. Det inkluderer også natlinser (Ortho-K) og formfaste speciallinser, der giver mulighed for at korrigere bygningsfejl. Vi forhandler også bløde kontaktlinser med og uden bygningsfejl samt med og uden læsefelt.

Specielle løsninger og svagsynsoptik

Hvis du har særlige udfordringer med dit syn eller er svagtseende, har vi kompetencerne til at klare dette. Det kan være i form af specielle briller eller kontaktlinser.

Briller på delbetaling

Hos os er det muligt at købe briller på delbetaling helt uden omkostninger og renter. Kig endelig ind i butikken eller ring til os, hvis du vil vide mere.

BOOK TID
info@optikeren.dk